Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Festivaluri

Congresul Național de Salsa 2018

Ca în fiecare an, luna ianuarie este rezervată Congresului Național de Salsa de la Brașov! Cu o participare de aproximativ 3000 de dansatori, acest eveniment este cel mai mare din țara noastră, atrăgând oameni din toate colțurile țării dar și din străinătate.

Am avut parte de concerte live, o mulțime de dansuri frumoase și revederi cu prieteni vechi din țară. Pe scurt, un weekend pe cinste alături de familia rebelă! Am susținut și un workshop la care ne-am simțit fantastic alături de participanți!

Deși programul a fost solicitant, am găsit timp să vizităm împrejurimile superbe ale Brașovului și să rămânem cu multe amintiri frumoase! Abia așteptăm următoarea ediție! Mulțumim organizatorilor pentru acest eveniment frumos! Însă, până atunci, mai avem mult de cutreierat anul acesta, abia am început! 🙂

Video

Vizualizari: 1642 Data: 24/01/2018

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!