Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Blog

  • Rating -
    (5 voturi)

Continuăm să dansăm!

După câteva luni bune de pauză, ne-am întors în sfârșit înapoi la dans. Am reluat începând cu luna aceasta cursurile noastre obișnuite de salsa și bachata. Mai puțină bachata în această perioadă deoarece presupune mult contact fizic dar multă salsa. Exact cum ne place! smile

Potrivit ultimei decizii luate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, dansul este permis în Timișoara! Cu anumite limitări desigur, însă preferăm să respectăm aceste limitări și să păstrăm dansul în viața noastră decât să ne despărțim de el. Prin urmare, atâta timp cât dansul va fi permis, noi vom fi pe baricade!

Aceasta deoarece avem un crez: paza bună trece primejdia rea! În cazul de față, dar și în orice alt caz privitor la sănătate, un sistem imunitar puternic este cea mai de preț armă împotriva unei primejdii de genul unui virus, oricare ar fi el. Știm că izolarea, însingurarea slăbește sistemul imunitar, fapt confirmat de mulți doctori, psihologi și cercetători. Pentru un sistem imunitar puternic omul are nevoie de socializare, de contact cu semenii lui, de râs, zâmbete și voie bună. Iar dacă astea vin și împreună cu mișcarea fizică, atunci cu atât mai bine! Iar dacă mai adaugi la toate astea și un somn odihnitor + o dietă echilibrată, ai găsit formula unui sistem imunitar de invidiat!

Am găsit acest punct de vedere și la oameni mult mai specialiști și mai experimentați ca noi – citește aici și aici. Așadar, dacă ești pe lungime de undă cu noi, te așteptăm alături de noi!

Vizualizari: 1890 Data: 10/10/2020

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!