Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Blog

2 minute - Timp de citire (332 cuvinte)
Dor de salsa party!

Dor de salsa party!

Așa dor ne e de un latino party regulamentar într-un club de salsa corespunzător! Să nu mai vorbim de un festival de salsa! Tulai Doamne! Și, bineînțeles, de cursuri și de oamenii faini! Pe scurt, dor de dans cu tot ce implică el!

Anul acesta ne-a cam privat de toate, dar s-o termina odată și perioada asta. Niște oameni tare faini ne întrebau pe Facebook dacă nu am putea noi, totuși, organiza „ceva mai clandestin așa”? smile Pesemne că suntem mulți cărora ne e dor. Dar nu e vremea organizărilor acum, sănătatea e pe primul loc!

În momentul în care va fi ceva mai safe, cursurile vor reveni. Noi ne ghidăm după regimul sălilor de fitness (pentru că ei au și Zumba, Tae Bo...adică activități similare cu ce facem noi) – am văzut că hotărârile autorităților noastre omit dansul din cuprinsul lor, prin urmare ne ghidăm după activitatea cea mai apropiată de a noastră. Cum sălile de fitness se redeschid acum, teoretic am putea să reîncepem cursurile dar am decis să nu o facem anul acesta. Oricum ne-am fi bucurat 2 săptămâni după care trebuia să închidem din nou de sărbători.

Așadar, dacă trendul pandemiei se menține descendent, probabil ne revedem la cursuri din ianuarie! În schimb despre evenimente și petreceri...nu am putea spune nimic deocamdată decât că ne e dor de ele. Trăim încă cu amintirea ultimelor ediții și a singurului festival de salsa pe care l-am prins anul ăsta – National Salsa Congress Brașov. Sperăm că ușor, ușor, își vor da drumul atât party-urile cât și festivalurile în 2021. Încercăm să privim partea bună – mai rău decât 2020 nu prea poate fi.

Până atunci, nu ne rămâne decât să vă urăm tuturor sărbători fericite alături de cei dragi! Fiți precauți, liniștiți, răbdători, sănătoși și urmează să vă administrăm noi un vaccin de voie bună când ne revedem! Anunțul reînceperii cursurilor și a unei grupe noi de începători îl veți putea vedea aici pe site și pe pagina noastră de Facebook.

Vreau să mă înscriu la cursuri
×

Îți vom trimite un e-mail în momentul în care este publicat un articol nou pe pagina noastră. Te rugăm să îți introduci numele și adresa de e-mail pentru primi notificări.

 

Comentarii

Încă nu există comentarii. Lasă un comentariu
Adresa ta de e-mail NU va fi publicată pe site.

Captcha Image

Articole care te-ar putea interesa

Cele mai apreciate