Ca in fiecare an, luna ianuarie este rezervată Congresului National de Salsa de la Brașov! Cu o participare de aproximativ 3000 de dansatori, acest eveniment este cel mai mare din țara noastră, atrăgând oameni din toate colțurile țării dar și din străinătate.

Am avut parte de concerte live, o mulțime de dansuri frumoase și revederi cu prieteni vechi din țară. Pe scurt, un weekend pe cinste alături de familia rebelă! Am susținut și un workshop la care ne-am simțit fantastic alături de participanți!

Deși programul a fost solicitant, am găsit timp să vizităm împrejurimile superbe ale  Brașovului și să rămânem cu multe amintiri frumoase! Abia așteptăm următoarea ediție! Mulțumim organizatorilor pentru acest eveniment frumos! Însă, până atunci, mai avem mult de cutreierat anul acesta, abia am început! 🙂

Reamintim că vă puteți alătura familiei noastre în fiecare marți și joi de la ora 21.00 pentru cursuri intermediare de dans (toată luna ianuarie), iar cei fără experiență din 20 februarie, ora 19.00, detalii aici!

De asemenea, vă așteptăm la petreceri în Club 30!