Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Petreceri

  • Rating -
    (5 voturi)

Christmas Salsa Party

Pentru un party special, ne-am reîntors într-un loc special pentru noi, Anturaj (fostul Jardin). Am petrecut alături de vechii noștri prieteni și, bineînțeles, alături de toată familia rebelă până în zori!

În deschiderea serii am organizat și un Secret Santa, multe râsete fiind stârnite de cele mai haioase și creative cadouri. Am continuat cu muzică bună, mult dans, întrerupându-ne doar platourile cu mâncare, dar pentru scurt timp. Am putea spune că 2019 a fost un an încheiat corespunzător!

Mulțumim pe această cale tuturor oamenilor faini care fac parte din școala noastră și care transformă fiecare moment într-unul special prin dragostea, pasiunea și energia lor! Abia așteptăm să vă revedem în 2020!

În imagine, o parte din fetele noastre frumoase și sexy, întrerupte brutal și inoportun de instructor în timp ce făceau o poză! 🙂 Asta e, când ai cu ce să te lauzi, e greu să te abții!

Vizualizari: 1874 Data: 21/12/2019

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!