Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Petreceri

Bucurie pe ritmuri latino la Club 30!

Așa cum se știe deja (sperăm), în fiecare duminică la Club 30 Timișoara are loc petrecerea latino săptămânală organizată de școala noastră, Salsa on Sunday. Pe săptămână ce trece, spre bucuria noastră, tot mai mulți dansatori ni se alătură dar și din ce în ce mai mulți curioși.

Încet, încet oamenii descoperă că dansurile latino sunt frumoase, vesele și accesibile tuturor! Nu sunt rezervate ”talentaților” sau celor care ”o au în sânge” ci pot fi învățate relativ la orice vârstă.

Iar dacă pașii încă nu v-au purtat pe la petrecerile noastre, aveți mai jos o mostră despre cum ne distrăm în fiecare duminică!

Video

Vizualizari: 2197 Data: 27/11/2017

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!