Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Blog

Salsa România unită în fața coronavirusului

În aceste vremuri grele, în care nu ne putem vedea, îmbrățișa, dansa, instructorii din Salsa România au venit împreună pentru a transmite un mesaj de solidaritate tuturor dansatorilor din țară, respectiv tuturor cursanților, oamenilor care au ales dansul ca hobby și care ne sunt alături la cursuri, bucurându-ne cu energia lor.

Mesajul este unul de încurajare, de acceptare a acestei perioade, care va trece și ne vom putea întoarce la activitatea care ne face fericiți. Indiferent de condiții, dansul rămâne pasiunea noastră și abia așteptăm să o putem împărtăși, din nou, cu voi! Que viva la salsa!

Video

Vizualizari: 1905 Data: 29/03/2020

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!