Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Blog

  • Rating -
    (16 voturi)

Cursuri de dans online

Cursurile de dans online pentru tineri și adulți, respectiv cursurile de salsa și bachata pentru că la ele ne referim în mod special, au devenit o modă forțată în contextul pandemiei de COVID-19.

Probabil că mai toate școlile de salsa au ținut un soi de cursuri online în această perioadă, unele public, altele într-un mod mai privat, unele live pe Facebook, altele pe Zoom, Meet etc. și, probabil, au fost susținute, moral și financiar, fiecare de cursanții lor în aceste momente mai grele. Le mulțumim frumos, cu această ocazie, rebelilor noștri pentru susținere! La fel de sigur este că dansul în fața unui ecran nu se va compara niciodată cu dansul din studio, alături de colegi. Dar, dacă suntem forțați, atunci cu plăcere!

Noi ne-am ferit până în prezent să anunțăm cursuri noi online, pe Zoom sau altă platformă, limitându-ne la cursuri live în privat pentru rebelii care deja fac parte din familia noastră. Dansul în regim online e golit de unele trăsături esențiale, cum ar fi socializarea, distracția, vibrația, energia pozitivă dintr-o sală de dans. Online pare mai matematic, e accentuată partea tehnică. În plus, corectarea cursanților, observarea lor continuă e o bună parte din munca unui instructor, parte pe care o poți desfășura doar în mod limitat online.  

Cu toate acestea, dansul este tot timpul o activitate plăcută care îți pune zâmbetul pe buze, fie că ești sau nu în izolare. Este revigorant pentru corp și minte, provocându-te să ieși puțin din sedentarismul specific acestei perioade de izolare, să îți pui mintea la contribuție, să îți coordonezi mișcările corpului și, nu în ultimul rând, să întărești relația cu partenerul (iubit, iubita, soț, soție etc) sau cu persoana alături de care ți-ai propus să urmezi un curs online (prieten, vecin, părinte, copil). O altă parte bună pentru cei mai sfioși este că, online, nu trebuie să îți faci griji că te vede altcineva greșind sau că te-ai face de râs.

Prin urmare, scopul nostru declarat fiind cel de a aduce bucurie și relaxare în viețile oamenilor prin intermediul dansului, așteptăm feedback-ul vostru în legătură cu un curs de salsa & bachata pentru începători online. De asemenea, așteptăm părerile voastre despre un curs de salsa intermediari online. Găsiți-vă un partener, scrieți-ne prin intermediul formularului de contact de pe site-ul nostru sau pe pagina de Facebook, iar când vom întruni suficiente cereri, vă vom contacta să vă spunem exact când începem și cum se va desfășura.

Iar ulterior, când se vor ridica restricțiile și vom fi în siguranță, ne vom întâlni cu toții la un super salsa party să dansăm!

Vizualizari: 3666 Data: 07/05/2020

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!