Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Blog

  • Rating -
    (10 voturi)

Cursuri adaptate nevoilor fiecăruia

Așa cum am precizat în descrierea cursurilor, avem cel puțin câte o grupă pentru fiecare categorie de experiență: începători, improvers și intermediari (inter-  advanced). Aceste grupe sunt deschise atât intern cât și extern, respectiv orice cursant al școlii poate participa la oricare din  grupe (cu evidenta condiție de a face față nivelului de dificultate de la acea grupă), precum și orice dansator, indiferent de nivelul de experiență, poate participa la cursurile noastre și va fi integrat în grupa care i se potrivește cel mai bine.

De multe ori cursantii nostri sunt incurajati sa participe la mai multe grupe astfel incat sa devina dansatori cat mai completi. De exemplu, unui cursant de nivel improver i se poate recomanda sa participe la cursurile de incepatori pentru a-si clarifica notiunile de baza care nu au fost bine inradacinate. Cursantilor mai avansati li se recomanda sa participe la cursurile de incepatori pentru a-si ajuta noii colegi sa invete cat mai repede si sa se integreze in familia noastra.
 
Această politică vine din credința noastră fermă că suntem o mare familie, nu o simplă școală de dans! Astfel încercăm să ne mulăm pe nevoile fiecărui cursant și să îi oferim ceea ce are nevoie. Oamenii sunt diferiți și fiecare este unic, iar acest lucru nu poate fi ignorat. Unii cursanți vin la cursuri doar pentru a se relaxa după o zi lungă de lucru, capacitatea lor de concentrare fiind diminuată și, astfel evoluția este mai lentă. Însă chiar dacă, la un moment dat nu mai țin pasul cu grupa din care fac parte, li se va recomanda să se întoarcă la o grupă de începători pentru a relua și aprofunda noțiunile necesare. Cealaltă variantă ar fi să renunțe la cursurile de dans dar noi nu ne abandonăm membri familiei!

La polul opus, sunt cursanții foarte ambițiosi din fire, precum și cei pe care îi cuprinde microbul latino iar aceștia își doresc să avanseze cât mai repede și să fie supuși la o creștere constantă a dificultății dansului. Pentru aceștia organizăm periodic cursuri foarte intensive de pregătire cu scopul de a le permite să își exploateze talentul și să acceadă la o grupă mai avansată.

Așadar, la noi, oricine își poate găsi locul în funcție de nivelul de implicare pe care dorește să și-l asume!

Vizualizari: 1786 Data: 29/09/2016

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!