Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Blog

5 ani de Salsa Rebels

Wow, parcă acum câteva zile făceam pregătirile pentru deschiderea școlii… și iată că au trecut deja 5 ani! Pierzi noțiunea timpului când faci ceea ce îți place și te lași absorbit!

Aș vrea, în calitate de fondator, să mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din istoria acestei școli și care au pus câte o cărămidă la ce înseamnă azi Salsa Rebels! Am împărtășit multe momente frumoase cu mulți oameni faini, am râs mult, am călătorit, am dansat și am fost binecuvântat cu multe satisfacții sufletești văzând oamenii din jurul meu crescând și simțindu-le bucuria!

Bineînțeles, le mulțumesc în mod special celor care formează în prezent Salsa Rebels, care se implică în activitățile noastre, ne susțin și creează acea atmosferă minunată la care mă întorc, de fiecare dată, cu mare drag! Voi sunteți motorul școlii și motivația mea! Sper să vi se alăture pe viitor alți oameni faini, după chipul și asemănarea voastră, și să trăim multe clipe frumoase împreună, de acum și până ne lasă balamalele! 🙂

Am scris aceste rânduri în nume propriu, dar sunt convins că exprimă întocmai ce simte și partenera mea, Mădălina, a cărei imagine de la primul curs, 02.03.2015, când se ascundea de mine să nu o văd cum greșește, e încă vie în mintea mea! 🙂

Vă mulțumesc!

Video

Vizualizari: 2369 Data: 02/03/2020

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!