Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Timp Liber

  • Rating -
    (3 voturi)

Weekend la Straja

Înainte de sărbători, când toată lumea petrece în familia ”restrânsă”, am ieșit cu marea și frumoasa familie rebelă la munte. Ne-am bucurat de prima zăpadă din această iarnă, am mers pe pârtie, am făcut oameni de zăpadă, evident, ne-am bătut cu bulgări și hoinărit împrejurimile în lung și-n lat.

Ne-am simțit extraordinar împreună, fapt datorat, desigur, oamenilor faini care fac parte din echipa noastră. Ne-am delectat cu cele mai bune preparate ale celor pasionați de gătit din echipa noastră, am jucat diverse jocuri, am ascultat muzică bună și, bineînțeles, am dansat. Una peste alta, un weekend superb, relaxant și revigorant!

Un mod numai bun de a încheia ”anul școlar 2019”!

Vizualizari: 1801 Data: 16/12/2019

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!