Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Timp Liber

  • Rating -
    (4 voturi)

O vară rebelă!

Dansul e pasiunea noastră și numitorul comun însă activitățile noastre nu se limiteaza la dans. Cel puțin de 2 ori pe an ieșim din oraș la relaxare și socializare, abordând multe alte activități relaxante sau provocatoare.

Suntem înconjurați de oameni minunați, cu pasiuni și talente din cele mai diverse iar timpul petrecut la cursuri e prea scurt pentru a-i cunoaște în profunzimea lor! Am avut plăcerea de a redescoperi acest lucru și weekend-ul trecut.

Am petrecut un weekend de vis la munte cu echipa rebelă, am făcut drumeții, am ascultat muzică bună, am mâncat farfurii demne de Masterchef, am povestit în jurul focului de tabără și, bineînțeles, am dansat împreună! Muțumim tuturor membrilor echipei noastre pentru aceste momente de neuitat! Ne mândrim cu voi!

Vizualizari: 1802 Data: 15/07/2019

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!