Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Petreceri

  • Rating -
    (14 voturi)

Rebel Salsa Night

De mai bine de 6 luni, căsuța petrecerilor noastre frumoase a devenit The Post, un restaurant/pub foarte cochet din zona centrală a orașului, situat în Palatul Poștelor Române.

Am petrecut aici multe seri de vineri electrizante și sperăm că vor mai urma multe altele. Party-urile noastre au fost presărate, ca întotdeauna, cu cea mai bună muzică, mâncare aleasă, dansuri pasionale și oameni faini! Totul este posibil datorită oamenilor de calitate care fac parte din echipa școlii noastre și cărora le mulțumim! Keep shining!

Le mulțumim, de asemenea, colegilor de la celelalte școli care ne-au onorat cu prezența și, bineînțeles, gazdelor noastre!

Que viva la salsa!

Vizualizari: 2776 Data: 08/02/2020

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!