Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Petreceri

  • Rating -
    (3 voturi)

Dans latino în Piața Unirii!

Deschidem sezonul latino în Piața Unirii la data de 8 Iunie, ora 20.00, când, în cadrul Festivalului Artelor Timișorene, vă invităm să petreceți o seară de neuitat alături de noi. Vom extinde o invitație la acest eveniment către toate școlile de dans latino din Timișoara și vă vom aștepta cu programe artisitice, concursuri și alte surprize, încheind seara cu o petrecere în stilul nostru plin de voie bună!

Sezonul va continua din 22 Iunie cu petreceri regulate sâmbata între orele 20.00-23.00! Nu suntem specializați în prognoze meteo dar anticipăm o vară fierbinte de tot! 🙂

Vizualizari: 2081 Data: 05/04/2019

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!