Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Festivaluri

Salsa Rebels la Festivalul Artelor Timișorene 2019

Săptămâna trecută am participat, cu mare drag, la Festivalul Artelor Timișorene! A fost superb! Oameni frumoși, dornici să danseze și să învețe lucruri noi, multă voie bună și bucurie! Orașul nostru chiar merită să devină capitală culturală în 2021!

Suntem fericiți să vedem cum vechile prejudecăți cu privire la dans se disipează ușor ușor, oamenii sunt tot mai deschiși și preferă să își petreacă timpul liber într-o manieră creativă, dinamică și relaxantă! Bravo Timișoara! Vă mulțumim pentru prezență!

Felicităm toți colegii care au participat la festival și mulțumim Primăriei Timișoara pentru organizare, în mod special doamnei Codruța Măgureanu de la Biroul Organizare Evenimente! Nu în ultimul rând mulțumim cursanților Salsa Rebels care au fost mereu cu zâmbetul pe buze, dornici de socializare și dans – suntem tare mândri de voi!

Vizualizari: 1828 Data: 11/06/2019

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!