Dansul e pasiunea noastră și numitorul comun însă activitățile noastre nu se limiteaza la dans. Cel puțin de 2 ori pe an ieșim din oraș la relaxare și socializare, abordând multe alte activități relaxante sau provocatoare.

Suntem înconjurați de oameni minunați, cu pasiuni și talente din cele mai diverse iar timpul petrecut la cursuri e prea scurt pentru a-i cunoaște în profunzimea lor! Am avut plăcerea de a redescoperi acest lucru și weekend-ul trecut.

Am petrecut un weekend de vis la munte cu echipa rebelă, am făcut drumeții, am ascultat muzică bună, am mâncat farfurii demne de Masterchef, am povestit în jurul focului de tabără și, bineînțeles, am dansat împreună! Muțumim tuturor membrilor echipei noastre pentru aceste momente de neuitat! Ne mândrim cu voi!

Din toamnă vă puteți și voi alătura familiei rebele la noile cursuri de începători, detalii găsiți aici! Până atunci, vă dăm întâlnire în Piața Unirii la ultimele 3 petreceri în aer liber din această vară: 20.07.2019, 31.08.2019 și 07.09.2019!