Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Timp Liber

  • Rating -
    (4 voturi)

Rebeli în Vama Veche!

Am petrecut o vacanță superbă la malul mării, în Vama Veche, o stațiune sinonimă cu termenul ”rebel”! Am dansat desigur, participând la festivalul Romania Salsa Week, dar am și cutreierat stațiunea, am stat la plajă, ne-am bălăcit în valurile mării și am uitat de toate problemele vieții preț de o săptămână.

A fost o vacanță presărată de momente unice ca cel din imaginea de mai sus, multă relaxare, mult râs, cursanții noștri fiind extrem de spirituali în această vacanță. A fost un vis de vară frumos care ne va rămâne pentru totdeauna în suflete!

Vizualizari: 1930 Data: 15/08/2018

Contribuie și tu la răspândirea bucuriei

Orice societate comercială are posibilitatea de a redirecționa 20% din impozitul pe profit către o organizație non profit cum suntem noi. În același mod, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul anual pe venit către o organizație non profit sau, pur și simplu, poate contribui cu o donație.
Apreciem fiecare contribuție care ne ajută să aducem dansul, bucuria, voia bună în viața câtor mai mulți semeni și să ne continuăm activitatea! Îți mulțumim!