Orele de curs au loc la sediul școlii Salsa Rebels: strada Cuvin colț cu strada Cornelia Sălceanu (Palladium Dance Club), Timisoara.

Programul este cel afișat mai sus, iar target-ul pentru fiecare grupă este după cum urmează:

  • Grupa de începători – această grupă se adresează celor care nu au mai avut contact cu dansurile latino (cei cu 2 picioare stângi cum spun chiar ei). La grupele de începători se ia totul de la zero și se explică pe îndelete. Target-ul grupei de începători este construirea unor fundații solide în toate dansurile care intră în programa noastră – salsa, bachata, kizomba, cha cha! După construirea bazelor, accentul se va pune în continuare pe salsa, cursanții având opțiunea să acceseze separat celelalte dansuri! Grupă nouă din 25 Septembrie 2018, ora 19.00! Înscrieri deschise până la 25 Octombrie, în fiecare marți și joi de la 19.00!
  • Grupa salsa improvers – se adresează celor care au făcut dans în trecut și nu vor să înceapă chiar de la zero, precum și celor care au în prezent între 5 și 8 luni de când s-au apucat de dans! Pornim de la presupunerea că baza e formată deja și abordăm elemente de partnerwork, leading&following, shines, styling, body movement care cresc gradual în dificultate! Înscrierile la această grupă sunt permanent deschise față de cei care îndeplinesc criteriile de mai sus!
  • Grupa salsa inter-advanced – se adresează celor care au cel puțin 1 an de dans în spate și o dorință arzătoare spre perfecționare continuă! La această grupă se abordează toate elementele de la grupa de improvers la un nivel mai ridicat! Înscrierile și la această grupă sunt permanent deschise față de cei care cred în muncă și nu dau în spate când întâlnesc dificultăți – în fiecare marți și joi de la ora 21.00!
  • Bachata Fusion – este o grupă exclusiv de bachata, abordând elemente de bachata dominicană, urban bachata și bachata sensual! Se adresează celor care iubesc bachata și au deja asimilate bazele acestui dans! Înscrierile la această grupă sunt permanent deschise, în fiecare miercuri de la ora 21.00! (curs suspendat pana in octombrie 2018)
  • Lecțiile private – în forma și la prețul anunțat în programul de mai sus, se adresează exclusiv cursanților școlii! Desigur lecții private pot fi solicitate de către oricine, fiecare caz fiind negociat individual! În cadrul acestor lecții, abordarea este personalizată pe stilul, cunoștințele și personalitatea solicitantului!
  • Grupa de copii –  grupa specială pentru piticii noștri, 4-10 ani, are loc în fiecare marți și joi de la 17.30 la 18.30! La această grupă noi ne umplem de energie în timp ce le consumăm lor energia într-un mod constructiv, îi ajutăm să își coordoneze mișcările corpului cât mai bine și să învețe să își organizeze mintea, dezvoltându-le memoria, pe lângă toate beneficiile dansului! (Curs intrat in vacanta pana in septembrie 2018)
  • Practica asistată – în fiecare duminică între 18.00 și 19.30 avem o ședință de practică asistată pentru adulți, unde repetăm ce s-a predat în timpul săptămânii, corectăm și perfecționăm pașii. Practica este inclusă în abonament și este facultativă dar foarte recomandată! Cursanții sunt lăsați să danseze liber și corectați când este cazul! În general, ședințele de practică sunt urmate de „ședințe de socializare”!

*Notă: Viitoarele sesiuni de înscrieri pentru grupele de începători adulți vor fi anunțate aici și pe pagina noastră de Facebook!