Orele de curs au loc la sediul scolii Salsa Rebels: Dance Stage, str. Pestalozzi nr. 20A, etaj 1, sala 5, Timisoara (Harta).

Marti si Joi

  • 19.00 – 20.00 cursul grupei de incepatori
  • 20:00 – 21:00 cursul grupei de improvers
  • 21:00 – 22:00 cursul grupei de intermediari

Duminica

  • 18:00 – 20:00 practica asistata (pentru toate grupele)

Grupa de incepatori se adreseaza, in principal, persoanelor care nu au mai avut niciun contact cu dansurile latino, plecandu-se de la regulile de baza general valabile in dans, pasul de baza pentru fiecare dintre tipurile de dans predate si pana la unele figuri, organizate sub forma unor module.

Grupa de improvers se adreseaza persoanelor care au o experienta de 4-6 luni in domeniu, persoane care au urmat la un moment dat cursurile unei scoli de dans dar, din diverse motive, au renuntat.

Grupa de intermediari se adreseaza persoanelor care au deja o baza bine inradacinata (peste 1 an de experienta) in ceea ce priveste dansurile latino, axandu-se pe figuri de o complexitate mai mare, punandu-se accent si pe alte aspecte ale dansului, cum ar fi elemente de body-movement, footwork sau spinning.

Pentru inscrieri consultati rubrica de incepatori, sau, daca nu mai aveti nevoie de cursurile pentru incepatori, contactati-ne pentru detalii despre o alta grupa, mai avansata.