Orele de curs au loc la sediul școlii Salsa Rebels: Palatul Poștelor Române, Bulevardul Revoluției nr. 2 (intrare laterală – Str. Cicio Pop nr. 2, peste drum de BNR) etaj 3, Timișoara.

Programul este cel afișat mai sus, iar target-ul pentru fiecare grupă este după cum urmează:

  • Grupa de începători salsa on2 & cha cha – această grupă se adresează celor care nu au mai avut contact cu dansurile latino (cei cu 2 picioare stângi cum spun chiar ei). La grupele de începători se ia totul de la zero și se explică pe îndelete. Target-ul grupei de începători este construirea unor fundații solide în salsa și cha cha! Ulterior, cursanții vor putea accesa cursurile de un nivel mai ridicat, unde își pot rafina și perfecționa dansul! Următoarea grupă de începători va demara la data de 06.05.2019, ora 20.00, iar înscrierile vor fi deschise toată luna Mai, în fiecare luni și miercuri de la ora 20.00!
  • Grupa începători bachata – această grupă urmărește să clădească bazele în bachata, abordând elemente de bachata dominicană, urban bachata și bachata sensual! Următoarea grupă de începători va demara la data de 06.05.2019, ora 21.00, iar înscrierile vor fi deschise toată luna Mai, în fiecare luni și miercuri de la ora 21.00!
  • Cursuri salsa și bachata nivel intermediate – se adresează celor care au cel puțin 1 an de dans în spate și o dorință arzătoare spre perfecționare continuă! La acest curs se abordează toate elementele care pot duce dansatorii la următorul nivel, shines, hands and body movement, leading & following și așa mai departe. Înscrierile sunt permanent deschise față de cei care pot face față nivelului de la curs!
  • Lecțiile private – În cadrul acestor lecții, abordarea este personalizată pe stilul, cunoștințele și personalitatea solicitantului! Stabilirea acestora se va face în funcție de programul solicitantului, fiind posibil să aibe loc chiar și în weekend.
  • Practica asistată – în fiecare duminică între 18.00 și 19.30 avem o ședință de practică asistată pentru adulți, unde repetăm ce s-a predat în timpul săptămânii, corectăm și perfecționăm pașii. Practica este inclusă în abonament și este facultativă dar foarte recomandată! Cursanții sunt lăsați să danseze liber și corectați când este cazul! În general, ședințele de practică sunt urmate de „ședințe de socializare”!

*Notă: Viitoarele sesiuni de înscrieri pentru grupele de începători adulți vor fi anunțate aici și pe pagina noastră de Facebook!