Programul este cel afișat mai sus, iar target-ul pentru fiecare grupă este după cum urmează:

  • Grupe de începători salsa on2 & bachata –  se adresează celor care nu au mai avut contact cu dansurile latino (cei cu 2 picioare stângi cum spun chiar ei). La grupele de începători se ia totul de la zero și se explică pe îndelete. Target-ul grupei de începători este construirea unor fundații solide în salsa, cha cha și bachata! Ulterior, cursanții vor putea accesa cursurile de un nivel mai ridicat, unde își pot rafina și perfecționa dansul! Curs de salsa pentru începători din 3 Martie, ora 20.00! Detalii aici!
  • Cursuri de nivel intermediate – se adresează celor care au cel puțin 1 an de dans în spate și o dorință arzătoare spre perfecționare continuă! La acest curs se abordează toate elementele care pot duce dansatorii la următorul nivel: shines, hands and body movement, leading & following și așa mai departe.
  • Lecțiile private – se pot susține la inițiativa solicitanților, reprezintă o lecție de o oră, 1 la 1 între solicitant și instructor! În cadrul acestor lecții, abordarea este personalizată pe stilul, nivelul și nevoile solicitantului! Prețul de referință este 150 lei/oră – poate oscila în cazul solicitării unui număr mai mare de ore. Lecțiile pot avea loc la sediul nostru, o altă sală de dans sau chiar domiciliul solicitantului/sediul companiei dacă există un spațiu adecvat pentru dans. 
  • Practica asistată – în fiecare duminică între 17.00 și 19.00 avem o ședință de practică asistată pentru adulți, unde repetăm ce s-a predat în timpul săptămânii, corectăm și perfecționăm pașii. Practica este inclusă în abonament și este facultativă dar foarte recomandată! Cursanții sunt lăsați să danseze liber și corectați când este cazul! În general, ședințele de practică sunt urmate de „ședințe de socializare”!

*Notă: Viitoarele sesiuni de înscrieri pentru grupele de începători adulți vor fi anunțate aici și pe pagina noastră de Facebook!