Orele de curs au loc la sediul școlii Salsa Rebels: strada Cuvin colț cu strada Cornelia Sălceanu (Palladium Dance Club), Timisoara.

Programul este cel afișat mai sus, iar target-ul pentru fiecare grupă este după cum urmează:

  • Grupa de începători salsa & cha cha – această grupă se adresează celor care nu au mai avut contact cu dansurile latino (cei cu 2 picioare stângi cum spun chiar ei). La grupele de începători se ia totul de la zero și se explică pe îndelete. Target-ul grupei de începători este construirea unor fundații solide în salsa și cha cha! Ulterior, cursanții vor putea accesa cursurile de un nivel mai ridicat, unde își pot rafina și perfecționa dansul! Grupă nouă din 25 Septembrie 2018, ora 19.00! Înscrieri deschise până la 25 Octombrie, în fiecare marți și joi de la 19.00!
  • Grupa începători bachata & kizomba – această grupă urmărește să clădească bazele în bachata și kizomba, abordând elemente de bachata dominicană, urban bachata și bachata sensual! Se adresează celor care iubesc bachata și au deja asimilate bazele acestui dans! Grupă nouă din 2 octombrie 2018, ora 20.00, înscrieri deschise până la 16 octombrie, în fiecare marți și joi, 20.00-21.00!
  • Grupa salsa improvers – se adresează celor care au făcut dans în trecut și nu vor să înceapă chiar de la zero, precum și celor care au în prezent între 5 și 8 luni de când s-au apucat de dans! Pornim de la presupunerea că baza e formată deja și abordăm elemente de partnerwork, leading&following, shines, styling, body movement care cresc gradual în dificultate! Înscrierile la această grupă sunt permanent deschise față de cei care îndeplinesc criteriile de mai sus, în fiecare marți și joi, 21.00-22.00!
  • Grupa salsa inter-advanced – se adresează celor care au cel puțin 1 an de dans în spate și o dorință arzătoare spre perfecționare continuă! La această grupă se abordează toate elementele de la grupa de improvers la un nivel mai ridicat! Înscrierile și la această grupă sunt permanent deschise față de cei care cred în muncă și nu dau în spate când întâlnesc dificultăți – în fiecare luni și miercuri de la ora 21.00!
  • Lecțiile private – În cadrul acestor lecții, abordarea este personalizată pe stilul, cunoștințele și personalitatea solicitantului! Stabilirea acestora se va face în funcție de programul solicitantului, fiind posibil să aibe loc chiar și în weekend.
  • Grupa bachata & kizomba intermediate – această grupă se adresează celor care au bazele acestor dansuri formate deja și doresc continuarea antrenamentelor și rarfinarea calităților de dansatori.
  • Practica asistată – în fiecare duminică între 18.00 și 19.30 avem o ședință de practică asistată pentru adulți, unde repetăm ce s-a predat în timpul săptămânii, corectăm și perfecționăm pașii. Practica este inclusă în abonament și este facultativă dar foarte recomandată! Cursanții sunt lăsați să danseze liber și corectați când este cazul! În general, ședințele de practică sunt urmate de „ședințe de socializare”!

*Notă: Viitoarele sesiuni de înscrieri pentru grupele de începători adulți vor fi anunțate aici și pe pagina noastră de Facebook!