Orele de curs au loc la sediul școlii Salsa Rebels: strada Cuvin colț cu strada Cornelia Sălceanu (Palladium Dance Club), Timisoara.

Programul este cel afișat mai sus, iar target-ul pentru fiecare grupă este după cum urmează:

  • Grupa de începători salsa on2 & cha cha – această grupă se adresează celor care nu au mai avut contact cu dansurile latino (cei cu 2 picioare stângi cum spun chiar ei). La grupele de începători se ia totul de la zero și se explică pe îndelete. Target-ul grupei de începători este construirea unor fundații solide în salsa și cha cha! Ulterior, cursanții vor putea accesa cursurile de un nivel mai ridicat, unde își pot rafina și perfecționa dansul! Cursuri pentru începători din 18 Februarie 2019, ora 19.00! Înscrieri deschise în fiecare luni și miercuri, ora 19.00, până la 4 martie! Detalii aici!
  • Grupa începători bachata – această grupă urmărește să clădească bazele în bachata, abordând elemente de bachata dominicană, urban bachata și bachata sensual! 
  • Grupa incepatori kizomba – această grupă urmărește să pună bazele unui dans senzual și frumos, kizomba! 

  • Grupele improvers – se adresează celor care au făcut dans în trecut și nu vor să înceapă chiar de la zero, precum și celor care au în prezent cel putin între 5 și 8 luni de când s-au apucat de dans! Pornim de la presupunerea că baza e formată deja și abordăm elemente de partnerwork, leading&following, shines, styling, body movement care cresc gradual în dificultate! 
  • Cursuri salsa inter-advanced – se adresează celor care au cel puțin 1 an de dans în spate și o dorință arzătoare spre perfecționare continuă! La acest curs se abordează toate elementele de la grupa de improvers la un nivel mai ridicat! Sesiunile de antrenament se vor ține o dată pe săptămână și vor fi în prealabil anunțate pe pagina noastră de Facebook!
  • Lecțiile private – În cadrul acestor lecții, abordarea este personalizată pe stilul, cunoștințele și personalitatea solicitantului! Stabilirea acestora se va face în funcție de programul solicitantului, fiind posibil să aibe loc chiar și în weekend.
  • Practica asistată – în fiecare duminică între 18.00 și 19.30 avem o ședință de practică asistată pentru adulți, unde repetăm ce s-a predat în timpul săptămânii, corectăm și perfecționăm pașii. Practica este inclusă în abonament și este facultativă dar foarte recomandată! Cursanții sunt lăsați să danseze liber și corectați când este cazul! În general, ședințele de practică sunt urmate de „ședințe de socializare”!

*Notă: Viitoarele sesiuni de înscrieri pentru grupele de începători adulți vor fi anunțate aici și pe pagina noastră de Facebook!