Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Blog

2 minute - Timp de citire (366 cuvinte)
Lecții private de dans

Lecții private de dans

În mod obișnuit, oferim lecții private de dans, ore particulare, respectiv cursuri private de salsa și bachata, în completarea cursurilor normale de la grupe. Însă, cum activitatea noastră este restricționată în momentul de față, ne concentrăm aproape exclusiv pe lecții private de dans (online sau offline).

Lecțiile private de dans se desfășoară strict între persoana sau cuplul care le solicită și instructor, fără prezența altor persoane. Ele se pot desfășura online, prin intermediul platformei Zoom de exemplu. Dansăm bachata și salsa, abordând fiecare oră în funcție de nevoile și capacitățile solicitanților.

Pentru solicitanții începători, sigur că o luăm de la zero, încet, cu răbdare, explicând și insistând pe fiecare pas și pe fiecare mișcare în parte. Pentru cei mai experimentați, abordăm orele în funcție de nevoile acestora – dans în pereche, scheme, shines, spinning, body movement etc. Conceptul orelor private de dans poate fi comparat cu cel al antrenorului personal de fitness, doar că în acest caz ai un antrenor personal de dans. 😀

În varianta clasică, offline, orele se pot desfășura la studioul nostru de dans, curat și dezinfectat, sau chiar la domiciliul solicitanților dacă există un spațiu pretabil pentru dans. Din 15 Mai ne vom putea mișca liber și fără restricții în interiorul orașului, sporturile individuale fiind permise, respectiv activitățile într-un grup restrâns de maxim 3 persoane, respectând evident condiția purtării măștii în spațiile închise. Din acest punct de vedere, o lecție privată de dans se poate încadra în prevederile legale. Desigur, cursurile normale în grupuri mai mari vor mai avea de așteptat. (puțin, sperăm noi)

Noi îți recomandăm petrecerea timpului liber într-un mod plăcut, relaxant și util pentru corp și minte. Dansul te provoacă să ieși din zona de confort, să îți pui mintea la contribuție, să îți coordonezi mișcările corpului și, nu în ultimul rând, te ajută să întărești relația cu partenerul (iubit, iubita, soț, soție etc) sau cu persoana alături de care ți-ai propus să urmezi lecții private de dans (prieten, vecin, părinte, copil).

Prin urmare, așteptăm un semn de la tine ca să începem! Ne poți contacta prin intermediul formularului de pe site-ul nostru, ne poți scrie pe pagina de Facebook sau ne poți suna la numerele afișate pe site!

Vreau să mă înscriu la cursuri
×

Îți vom trimite un e-mail în momentul în care este publicat un articol nou pe pagina noastră. Te rugăm să îți introduci numele și adresa de e-mail pentru primi notificări.

 

Comentarii

Încă nu există comentarii. Lasă un comentariu
Adresa ta de e-mail NU va fi publicată pe site.

Captcha Image

Articole care te-ar putea interesa

Cele mai apreciate