Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Blog

1 minut - Timp de citire (215 cuvinte)
5 ani de Salsa Rebels

5 ani de Salsa Rebels

Wow, parcă acum câteva zile făceam pregătirile pentru deschiderea școlii… și iată că au trecut deja 5 ani! Pierzi noțiunea timpului când faci ceea ce îți place și te lași absorbit!

Aș vrea, în calitate de fondator, să mulțumesc tuturor celor care au făcut parte din istoria acestei școli și care au pus câte o cărămidă la ce înseamnă azi Salsa Rebels! Am împărtășit multe momente frumoase cu mulți oameni faini, am râs mult, am călătorit, am dansat și am fost binecuvântat cu multe satisfacții sufletești văzând oamenii din jurul meu crescând și simțindu-le bucuria!

Bineînțeles, le mulțumesc în mod special celor care formează în prezent Salsa Rebels, care se implică în activitățile noastre, ne susțin și creează acea atmosferă minunată la care mă întorc, de fiecare dată, cu mare drag! Voi sunteți motorul școlii și motivația mea! Sper să vi se alăture pe viitor alți oameni faini, după chipul și asemănarea voastră, și să trăim multe clipe frumoase împreună, de acum și până ne lasă balamalele! 🙂

Am scris aceste rânduri în nume propriu, dar sunt convins că exprimă întocmai ce simte și partenera mea, Mădălina, a cărei imagine de la primul curs, 02.03.2015, când se ascundea de mine să nu o văd cum greșește, e încă vie în mintea mea! 🙂

Vă mulțumesc!

Vreau să mă înscriu la cursuri
×

Îți vom trimite un e-mail în momentul în care este publicat un articol nou pe pagina noastră. Te rugăm să îți introduci numele și adresa de e-mail pentru primi notificări.

 

Comentarii

Încă nu există comentarii. Lasă un comentariu
Adresa ta de e-mail NU va fi publicată pe site.

Captcha Image

Articole care te-ar putea interesa

Cele mai apreciate