Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Petreceri

1 minut - Timp de citire (148 cuvinte)
Christmas Salsa Party

Christmas Salsa Party

Pentru un party special, ne-am reîntors într-un loc special pentru noi, Anturaj (fostul Jardin). Am petrecut alături de vechii noștri prieteni și, bineînțeles, alături de toată familia rebelă până în zori!

În deschiderea serii am organizat și un Secret Santa, multe râsete fiind stârnite de cele mai haioase și creative cadouri. Am continuat cu muzică bună, mult dans, întrerupându-ne doar platourile cu mâncare, dar pentru scurt timp. Am putea spune că 2019 a fost un an încheiat corespunzător!

Mulțumim pe această cale tuturor oamenilor faini care fac parte din școala noastră și care transformă fiecare moment într-unul special prin dragostea, pasiunea și energia lor! Abia așteptăm să vă revedem în 2020!

În imagine, o parte din fetele noastre frumoase și sexy, întrerupte brutal și inoportun de instructor în timp ce făceau o poză! 🙂 Asta e, când ai cu ce să te lauzi, e greu să te abții!

Vreau să mă înscriu la cursuri
×

Îți vom trimite un e-mail în momentul în care este publicat un articol nou pe pagina noastră. Te rugăm să îți introduci numele și adresa de e-mail pentru primi notificări.

 

Comentarii

Încă nu există comentarii. Lasă un comentariu
Adresa ta de e-mail NU va fi publicată pe site.

Captcha Image

Articole care te-ar putea interesa

Cele mai apreciate