Iată-ne la sfârșit de an, cuprinși de nostalgia anului care aproape a trecut dar și de un suflu nou, de energie, pasiune și nerăbdare față de anul ce stă să înceapă. Înainte de orice, am vrea să le mulțumim cursanților noștri pentru că sunt alături de noi și să-i lăudăm pentru progresele înregistrate în 2019! Sunteți tare faini și suntem mândri că faceți parte din familia Salsa Rebels!

A fost un an plin, am fost nevoiți să schimbăm sediul cursurilor de 2 ori, mutări care vin tot timpul cu probleme corelative, însă am trecut cu bine peste toate și asta ne-a întărit. În același timp a fost un an frumos, mulți oameni interesanți și talentați ne-au trecut pragul în acest an, iar majoritatea au rămas alături de noi aducându-ne bucurie!

Am călătorit ca întotdeauna, am dansat pe diverse meleaguri, am creat noi prietenii, ne-am distrat de minune în 2 Team Building-uri epice și am susținut petreceri frumoase pe tot parcursul anului, începând cu The Post, Piața Unirii și Anturaj, iar cu această ocazie am dori să le mulțumim frumos colaboratorilor noștri!

cover party

Pe la mijlocul anului, când eram în decursul celei de a doua schimbări de sediu, am primit de la niște prieteni o întrebare importantă: „Aveți joburi, aveți alte calificări,  chiar aveți neapărat nevoie de salsa? Merită să treceți prin toate schimbările astea?”.

Răspunsul a venit aproape automat – DA! Pentru că iubim ceea ce facem, suntem pasionați de dans, iubim atmosfera din sala noastră, oamenii faini care ne înconjoară, comunitatea noastră, iubim să răspândim bucurie și pasiune, să insuflăm încredere oamenilor, să îi vedem crescând, să îi vedem zâmbind după o zi istovitoare de muncă și plecând acasă mulțumiți de ei înșiși! Merită toate aceste lucruri întâmpinarea și depășirea unor dificultăți? Depinde la cât îți evaluezi sufletul – noi am zis un categoric DA!

79125962_3835986943085549_8252114154081484800_n

Am militat dintotdeauna pentru o viață trăită frumos, echilibrată și condimentată cu un strop de pasiune, iar pe măsură ce noi oameni cu o scară similară de valori ni se alătură, puterea noastră crește și, credem noi, se mai adaugă un argint în talerul balanței cosmice de partea Binelui! Suntem și vom rămâne vestitorii bucuriei de a trăi! Am fost și vom rămâne reperul pasiunii pentru dansurile latino în orașul nostru!

Vă dorim sărbători fericite alături de cei dragi, multă sănătate și pace sufletească! Iar pentru 2020 vă încurajăm să vă faceți un plan îndrăzneț și să îl duceți la îndeplinire, pas cu pas! Nu uitați, viața e cum ți-o faci!

Noi începem 2020 fresh, cu o nouă grupă pentru începători, din 6 ianuarie, detalii aici !

Alex&Mădă

Alex&Mada