În urma unei campanii de strângeri de fonduri, la care au participat majoritatea colegilor din cadrul Salsa Rebels și câțiva oameni inimoși din cadrul Orange Timișoara, am reușit să adunăm o sumă suficientă pentru a aduce o mică bucurie în viața unor copii proveniți din familii nevoiașe. A venit Moș Nicolae!

Fetele noastre frumoase, Irina, Monica, Silvana, Nicoleta și Mădălina, însoțite de George, au făcut câte un pachețel pentru fiecare din cei 46 de copii conținând jucării, dulciuri și fructe proaspete și i-au vizitat la Casa Rafa din Moșnița Nouă pentru a le însenina ziua!

Timp de o oră au cântat colinde, s-au jucat și, bineînțeles că nu se putea altfel, au dansat! Ne-ați umplut inimile de apreciere și respect, bravo! Felicitări și mulțumiri tuturor celor care au contribuit! Suntem foarte mândri de calitatea oamenilor noștri!

Acest gest aduce în prim plan un principiu care ne-a guvernat activitatea încă de la înființare: calitatea umană primează! E irelevantă calitatea de dansator bun dacă prevalează lacunele de caracter. În același mod, când ești un om fain cu o energie bună, pozitiv și implicat, prea puțină importanță are nivelul tău de dans…însă aici intervenim noi, instructorii, și îți promitem că nivelul tău va fi unul bun, trebuie doar să ne asculți, să ai răbdare și să fii consecvent/ă!

Încurajăm pe toată lumea care are posibilitatea să facă un gest similar, să îl facă, măcar în această lună a cadourilor dacă restul anului este ocupat de probleme cotidiene!