Salsa Timisoara
Dance from the heart!

Festivaluri

1 minut - Timp de citire (156 cuvinte)
Salsa Rebels la Festivalul Artelor Timișorene 2019

Salsa Rebels la Festivalul Artelor Timișorene 2019

Săptămâna trecută am participat, cu mare drag, la Festivalul Artelor Timișorene! A fost superb! Oameni frumoși, dornici să danseze și să învețe lucruri noi, multă voie bună și bucurie! Orașul nostru chiar merită să devină capitală culturală în 2021!

Suntem fericiți să vedem cum vechile prejudecăți cu privire la dans se disipează ușor ușor, oamenii sunt tot mai deschiși și preferă să își petreacă timpul liber într-o manieră creativă, dinamică și relaxantă! Bravo Timișoara! Vă mulțumim pentru prezență!

Felicităm toți colegii care au participat la festival și mulțumim Primăriei Timișoara pentru organizare, în mod special doamnei Codruța Măgureanu de la Biroul Organizare Evenimente! Nu în ultimul rând mulțumim cursanților Salsa Rebels care au fost mereu cu zâmbetul pe buze, dornici de socializare și dans – suntem tare mândri de voi!

Vreau să mă înscriu la cursuri
×

Îți vom trimite un e-mail în momentul în care este publicat un articol nou pe pagina noastră. Te rugăm să îți introduci numele și adresa de e-mail pentru primi notificări.

 

Comentarii

Încă nu există comentarii. Lasă un comentariu
Adresa ta de e-mail NU va fi publicată pe site.

Captcha Image

Articole care te-ar putea interesa

Cele mai apreciate