Demuuuuuult așteptam să vă dăm această veste! Ne-am schimbat locația și, în sfârșit, ne desfășurăm activitatea într-o sală de dans pe sufletul nostru!

Situată ultracentral, în Palatul Poștei, respectiv Poșta Mare din Timișoara, peste drum de  BNR, noua noastră sală este spațioasă, luminoasă, elegantă, curată și în același timp oferă acel sentiment de căldură, de cămin al familiei. Dotările sunt la cel mai înalt nivel: parchet din lemn masiv numai bun pentru dans, sonorizare profesională, oglinzi, vestiare mobilate și utilate, toalete curate și îngrijite. Pe scurt, 250 mp de fericire și voie bună! 🙂

La parterul aceleiași intrări în clădire se află restaurantul bistro The Post, unde putem socializa înainte și după cursuri, putem mânca (au mâncare super bună) sau putem lua o cafea la pachet înainte de cursuri în zilele istovitoare. Dacă mai adăugăm peste toate astea și faptul că, la orele la care ne desfășurăm noi activitatea, respectiv seara, se găsesc locuri de parcare în tot împrejurul clădirii, este exact cum l-am denumit în titlu – un vis devenit realitate!

Dacă ați trecut până acum pe la noi și ați văzut energia pe care o emanam în sală, ei bine nu ați văzut nimic încă – veniți acum să vedeți ce energie avem! 🙂 Nu am mai fost așa entuziaști de peste 4 ani, de pe vremea când ne desfășuram activitatea la Halele Fructus (Sense Studio), un loc aproape de inimile noastre care, din păcate, s-a închis.

În cazul în care nu am avut încă plăcerea de a ne cunoaște, vă invităm alături de noi începând cu data de 6 Mai 2019! De luni, 06.05.2019, ora 20.00, dăm drumul unui nou curs de salsa destinat începătorilor – mai multe detalii puteți găsi aici. Tot din 06.05.2019, ora 21.00, vom demara și un curs intensiv de bachata pentru începători, detalii găsiți aici.

Vom păstra zilele de marți și joi pentru grupele mai avansate iar zilele de luni și miercuri  vor fi destinate primirii unor noi persoane interesante în familia noastră, conform orarului de mai jos. Pentru orice întrebări sau detalii legate de cursuri sau alte activități întreprinse de noi, așteptăm telefoanele voastre:

             Mădă – 0772297781                                                  Alex – 0741957301

Orar Posta