Este vremea vacanțelor, relaxării și reîncărcării cu energie! Ne uităm melancolici în urmă la un an presărat cu momente frumoase, provocări, lecții de viață și mult, mult dans!

Mulți oameni interesanți ne-au trecut pragul în 2018, oferindu-ne placerea de a-i cunoaște și de a crește spiritual datorită interacțiunilor cu ei. Am dansat împreună, am râs împreună, am povestit, am călătorit împreună la festivaluri, am găzduit petreceri frumoase împreună, pe scurt, ne-am bucurat de tot ce a avut acest an de oferit. Iar pentru asta ne simțim recunoscători cursanților și colaboratorilor nostri! Mulțumim pentru un an frumos!

Suntem pregătiți pentru un 2019 cel puțin la fel de frumos! Ceva mai experimentați, ceva mai înțelepți dar plini de același spirit rebel și pasional! Începem în forță pe 7 ianuarie 2019, iar din 8 ianuarie, ora 19.00, deschidem porțile pentru o grupă nouă de oameni interesanți care ne vor trece pragul. Detalii despre grupele de începători găsiți aici și aici.

Vă dorim sărbători fericite și liniștite! Noul an să vă aducă împliniri și clipe frumoase, de neuitat! La mulți ani! #rebelfamily