În această săptămână se desfășoară Festivalul Artelor Timișorene, un eveniment special care adună artiști timișoreni din mai toate domeniile! Nu vor lipsi Teatrul Naţional, Teatrul Maghiar , Teatrul German de Stat, Teatrul Merlin, Opera Timişoreana, Facultatea de Arte, Facultatea de Muzică, dar şi o mişcare coregrafică de proporţii şi artişti timişoreni care au prins aripi şi care acum ne reprezintă cu cinste ( Mircea Baniciu, Teo Milea, Doru Todorut, solistul trupei Deepcentral, Cristina Balan-ex Impact, JazzyBIT, Mircea Ardeleanu jr,Amalia Gaiţa, etc).

Cu mândrie vă anunțăm că școala noastră este parteneră a acestui eveniment în ce privește secțiunea dansurilor latino! Mulțumim Primăriei Timișoara pentru oportunitatea de a evolua pe scenă alături de nume mari ca și cele menționate mai sus! Este o onoare și o plăcere pentru noi să ne împărtășim pasiunea!

Astfel, vă dăm două întâlniri. Miercuri, 6 Iunie, la ora 19.00 ne vedem în Piața Sf. Gheorghe pentru o lecție deschisă de salsa! Obiectivul acestei lecții este să facă cât mai cunoscut fenomenul salsa și ce înseamnă el. Vă vom arăta câțiva pași de bază în salsa, vom răspunde la întrebări și ne vom umple de energie împreună! Evenimentul îl găsiți aici!

După ce vom invăța câțiva pași de bază, vă invităm sâmbătă, 9 Iunie, de la ora 20.00 în Piața Unirii ca să îi punem în practică! Cu alte cuvinte, e petrecere! Vom dansa timp de 3 ore pe cele mai fierbinți ritmuri latino! Detalii aici!

Sperăm să vă transmitem „microbul” dansurilor latino și să vedeți, precum noi, toate beneficiile pe care acestea le pot aduce în viața de zi cu zi, atât fizic cât și psihic! Iar după ce veți constata că dansul este o activitate care merită să facă parte din rutina zilnică, vă așteptăm cu drag la următoarea noastră grupă de începători, din 26 Iunie, ora 19.00! Detalii aici!

Ne vedem la festival!