Iată-ne ajunși în pragul unui nou an! Am încheiat petrecerile pe anul acesta, urmând să   luăm vacanță și de la cursuri în curând! Un singur sentiment ne cuprinde uitându-ne în spate la anul 2017 – gratitudinea! A fost un an frumos, evident cu suișuri și coborâșuri, dar frumos!

Am evoluat împreună cu oameni frumoși, am susținut petreceri outdoor și indoor, am umblat pe la festivaluri naționale și internaționale de salsa, am făcut cam de toate! 🙂 Am avut și colegi care ne-au părăsit sau au decis că dansul nu mai reprezintă o prioritate. Le mulțumim pentru timpul petrecut împreună și le dorim succes în toate proiectele de viitor. În același timp am avut mulți oameni faini care ni s-au alăturat anul acesta și fac acum parte din familia noastră.

Ne felicităm cursanții pentru evoluția din acest an, care se vede cu ochiul liber, și suntem convinși că ne fac cinste pe oriunde dansează! Îi felicităm, de asemenea, pentru prezența la petreceri și pentru conștientizarea importanței festivalurilor în evoluția unui dansator. Pe scurt, vă mulțumim pentru toate clipele frumoase petrecute împreună, la cursuri și în afara lor! Mulțumim și celor care au frecventat în mod constant evenimentele organizate de școala noastră! Totodată mulțumim colaboratorilor noștri pentru susținere – Club 30, Jardin, No Name – și colegilor de la Dancestage Timișoara și Palladium Dance Club!

Privim încrezători spre un nou an, o nouă aventură, o nouă provocare! Ne propunem, ca de fiecare dată, să ne autodepășim, să evoluăm cât se poate de mult, să bifăm cât mai multe festivaluri naționale și internaționale, să socializăm, să legăm noi prietenii, să oferim petreceri de neuitat și să facem toate aceste lucruri cu zâmbetul pe buze și plini de voioșie! Vom avea și 2 sesiuni de înscrieri pentru grupe de începători, una în primăvară și una în toamnă, când suntem convinși că noi oameni faini ni se vor alătura. Mai multe detalii aici!

Nu ne rămâne decât să vă urăm tuturor sărbatori fericite alături de cei dragi și un an nou așa cum vi-l doriți! Pe anul viitor!