Iată că am demarat la 21 noiembrie si ultima grupă de începători din acest an! Oameni frumoși, zâmbete, puțină confuzie, mult entuziasm, aplauze…pe scurt, o atmosferă electrizantă!

Am devenit nostalgici și ne-am amintit de vremea când această școală era un gând îndepărtat în mintea unui om care refuza cu încăpățânare să își abandoneze pasiunea și visul. Și ce bine că s-a întâmplat așa!

Văzându-ne acum în fața a 3 grupe de cursanți, de toate nivelurile, peste 100 de oameni faini, dintr-o multitudine de domenii însă uniți de o singură pasiune, dansul…realizăm că visul s-a împlinit! Și simțim doar recunoștință! Vă mulțumim că sunteți alături de noi și dorim să lăsăm o fărâmă din sufletul nostru și pasiunea noastră la fiecare curs alături de voi! Mulțumim! 🙂

Vom petrece multe momente de neuitat împreună, ne vom redescoperi și reinventa! E prea scurtă această viață ca să o trăim după reguli dictate de societate sau de alți oameni…întemeiază o familie, fă-ți o casă, ia-ți credit, plătește rate și…mori! Suntem mult mai mult decât atât! Merităm să trăim viața din plin și exact asta vom face!

Astfel, invitația noastră de a veni alături de noi este o invitație la dans…dar e mult mai mult de atât! E o invitație la rebeliune față rutina zilnică impusă de principiile „vieții moderne”.

Dacă simțiți că e vremea să vă stabiliți propriile reguli și să deveniți rebeli, vă așteptăm! Înscrierile continuă în fiecare marți și joi, ora 20.00, până în 12 decembrie. Toate detaliile le găsiți aici! De ce să lași pe anul viitor ce poți face acum?!