Asa cum am anuntat de la bun inceput, inscrierile pentru grupa de incepatori din aceasta toamna sunt deschise pana la data de 26 octombrie 2017. Cursul are loc in fiecare marti si joi de la ora 19.00, iar practica in fiecare duminica de la ora 18.00!

Pentru cei nefamiliarizati cu o sesiune de inscrieri, amintim ca, desi inscrierile sunt deschise pana la 26 octombrie, cursul a demarat la 26 septembrie 2017. Astfel, pana in prezent, s-a predat o parte din materia de baza pentru stilul de dans bachata, parte care va trebui recuperata de noii nostri colegi care ni se vor alatura pana la inchiderea inscrierilor.

Asadar, daca doriti sa va alaturati familiei noastre, sugeram sa nu asteptati ultima zi de inscrieri, pentru a putea recupera cat mai rapid materia predata pana in prezent. Ne gasiti la adresa scolii (harta mai jos) in fiecare marti si joi de la ora 19.00 precum si duminica de la ora 18.00. Noi inscrieri se pot face si in cadrul practicii, duminica de la ora 18.00, este chiar foarte indicat pentru cei noi sa vina duminica pentru a recupera materia.

IMG_8364.jpgAmintim si faptul ca scoala noastra va ofera ocazia sa puneti in practica materia invatata la cursuri, sa socializati si sa legati noi prietenii, in fiecare duminica la Club 30, in cadrul petrecerii Salsa on Sunday.

Prin urmare, inscrierea la cursurile noastre, aditional fata de relaxarea si buna dispozitie in care te pune un curs de dans, va ofera posibilitatea de a face parte dintr-o mare familie, o comunitate, de a lega noi prietenii si a cunoaste oameni interesanti!

Iar pentru a fi la curent cu activitatile noastre, va invitam sa va alaturati grupului nostru de pe Facebook si sa ne urmariti pe youtube!

Va asteptam la distractie! Ra ta ta ta :))