Daca timpul nu va permite sa ajungeti la cursurile obisnuite, aveti nevoie de un grad foarte ridicat de personalizare si doriti sa va imbunatatiti calitatile de dansator, solutia este o serie de lectii private de dans. Lectiile private se desfasoara strict intre instructor si persoana care solicita lectia si pot sa aiba loc la studioul nostru de dans sau intr-un alt loc convenabil pentru solicitant.

Sesiunile private sunt intensive si intreaga atentie este focusata pe corectarea unor elemente de baza concomitent cu dezvoltarea tehnicii si muzicalitatii dansatorului. Aceasta varianta este des preferata de catre cei care au putin timp liber sau un program fluctuant dar isi doresc sa danseze.

Grupele private pe de alta parte se pot constitui la initiativa unei organizatii/corporatii, imbracand forma unui „cadou de relaxare” catre angajatii respectivei entitati. La aceste grupe este permis accesul doar persoanelor care fac parte din respectiva organizatie. Orarul se stabileste de comun acord cu cei care solicita infiintarea unei astfel de grupe.

Fie ca urmati cursurile noastre obisnuite sau optati pentru un curs privat, cel mai important „ingredient” ramane dorinta de a dansa! Unde exista dorinta, se gaseste si o solutie!