Asa cum am precizat in descrierea cursurilor, avem cate o grupa pentru fiecare categorie de experienta: incepatori, improvers si intermediari (inter-advanced). Aceste grupe sunt deschise atat intern cat si extern, respectiv orice cursant al scolii poate participa la oricare din  grupe (cu evidenta conditie de a face fata nivelului de dificultate de la acea grupa), precum si orice dansator, indiferent de nivelul de experienta, poate participa la cursurile noastre si va fi integrat in grupa care i se potriveste cel mai bine.

De multe ori cursantii nostri sunt incurajati sa participe la mai multe grupe astfel incat sa devina dansatori cat mai completi. De exemplu, unui cursant de nivel improver i se poate recomanda sa participe la cursurile de incepatori pentru a-si clarifica notiunile de baza care nu au fost bine inradacinate. Cursantilor mai avansati li se recomanda sa participe la cursurile de incepatori pentru a-si ajuta noii colegi sa invete cat mai repede si sa se integreze in familia noastra.

Aceasta politica vine din credinta noastra ferma ca suntem o mare familie, nu o simpla scoala de dans! Astfel incercam sa ne mulam pe nevoile fiecarui cursant si sa ii oferim ceea ce isi doreste. Oamenii sunt diferiti si fiecare este unic, iar acest lucru nu poate fi ignorat. Unii cursanti vin la cursuri doar pentru a se relaxa dupa o zi lunga de lucru, capacitatea lor de concentrare fiind diminuata si, astfel evolutia este mai lenta. Insa chiar daca, la un moment dat nu mai tin pasul cu grupa din care fac parte, li se va recomanda sa se intoarca la o grupa de incepatori pentru a relua si aprofunda notiunile necesare. Cealalta varianta ar fi sa renunte la cursurile de dans dar noi nu ne abandonam membrii familiei!

La polul opus, sunt cursantii foarte ambitiosi din fire, precum si cei pe care ii cuprinde microbul latino iar acestia isi doresc sa avanseze cat mai repede si sa fie supusi la o crestere constanta a dificultatii dansului. Pentru acestia organizam periodic cursuri foarte intensive de pregatire cu scopul de a le permite sa isi exploateze talentul si sa acceada la o grupa mai avansata.

Asadar, la noi, oricine isi poate gasi locul in functie de nivelul de implicare pe care doreste sa si-l asume!