Bine ati venit, boboci salseros!
Inscrierile pentru cursurile grupei „de octombrie” s-au incheiat oficial saptamana trecuta.

Dupa termenul limita, prelungit de altfel cu inca o „tura”, ne-am ales cu un grup entuziast si, oarecum surprinzator, deosebit de talentat! Iar clipul de mai jos e martor ocular :).

Dupa doua saptamani de repetat cam aceiasi pasi de baza de bachata – sa poata prinda si cei care s-au inscris ceva mai tarziu, dar totusi cu adaugari la fiecare curs – odata cu incheierea inscrierilor au inceput cursurile propriu-zise si primele figuri de bachata. Cu alte cuvinte perioada de acomodare a luat sfarsit.
Urmeaza primii pasi de cha-cha, dupa care, in scurt timp, din „numararea pasilor” „interpretata” de catre instructorul nostru Alexandru Musatoiu, pe care o auzim la fiecare curs, vor disparea timpii 4 si 8, precum si cuvintele „cha-cha”. Aceasta nu poate sa insemne doar un singur lucru: 1,2,3…5,6,7… Adica salsa! Obiectul de baza al cursurilor noastre, pentru care v-ati alaturat majoritatea. Bineinteles, cursurile de bachata, cha-cha si kizomba vor ramane si ele in continuare materii pentru scoala noastra.

Ne vedem la cursuri!

¡Que Viva la Salsa!

Curs incepatori 18 Octombrie 2016, adica la doua saptamani distanta de primul curs al acestei grupe. Inceputul primei figuri de bachata.