Atunci cand vrei sa te apuci de cursuri de dans, este cea mai plauzibila decizie sa alegi scoala cea mai nou infiintata si cea mai departe fata de unde locuiesti…cel putin in cazul meu a fost, in 4 mai 2015, cel mai natural lucru pe care il puteam face.

Si nu regret nimic! De ce? Pentru ca in loc sa ajung la o scoala de dans am ajuns intr-o familie, pentru ca in loc sa contractez un serviciu, am devenit parte din ceva ce este mai mult decat un simplu curs de salsa… In timp, am ajuns sa ne cunoastem, sa legam prietenii, sa ne implicam cu totii in activitatile scolii, sa depunem eforturi impreuna si sa ne bucuram impreuna de rezultatul efortului depus…

Si tot impreuna aveam emotii cu o zi inainte de deschiderea noii grupe de incepatori. Ne intrebam oare cum vor fi bobocii, oare cati vor fi, oare le va placea? Am venit constiinciosi, sa ii primim asa cum se cuvine, sa fim acolo pentru a le raspunde la intrebari, si pentru a-i cunoaste pe cei ce urmau sa devina cei mai noi membrii ai familiei Salsa Rebels.

S-au adunat in sala oameni frumosi, unii cu experiente anterioare in dans in timp ce altii mai timizi, paseau pentru prima data intr-o sala de dans iar pe chipurile lor se citea un amalgam de emotii. A urmat o saptamana frumoasa, in care au participat si cei mai vechi  la cursurile noii grupe. Admirabil a fost faptul ca duminica seara, la petrecerea de la Jardin, bobocii au fost prezenti intr-o proportie considerabila, la inceput mai timizi – se uitau la perechile care dansau cu putina uimire – dupa care si-au luat inima in dinti si s-au bucurat de petrecere pe ringul de dans. Chiar si pe salsa! That’s the rebel spirit!

Cei care doresc sa patrunda in frumoasa lume a salsei alaturi de noi, sub atenta indrumarea a instructorilor nostri Alex si Irma, mai au ocazia sa o faca astazi, 13 Octombrie,  de la ora  20:00!

de Iulia Kiszely