De „boboaca”, de fapt.
Iata impresiile cursantei noastre doritoare de anonim (bobocii sunt timizi intotdeauna, nu-i asa?), dupa 2 cursuri, o sedinta de practica si editia din 9 Octombrie a petrecerii organizate de Salsa Rebels sub numele de „Salsa on Sunday”:

Panica! Cu ce ma imbrac? Cu ce ma incalt? Oare ce fel de persoane sunt acolo? O sa-mi placa?
Doamne, eu salsa?!

Da, eu salsa! Si iacata-ma marti seara la Salsa Rebels Dance School imbracata si incaltata parca pentru o ora de sport cu care sunt atat de acomodata. Timida, pentru ca nu sunt eu foarte sociabila, fac cunoștință cu cateva persoane iar dupa câteva vorbe imi dau seama ca ei sunt din grupa de avansati. Au venit sa ne vada pe noi, incepatorii, gândeam eu. Dar nu! Dupa jumatatea primei ore de curs  mi-am dat seama ca au venit sa ne ajute. Doamne ce oameni frumosi!

Si am inceput. Alex, instructorul nostru, intreaba cine a mai facut salsa. Se ridica timid doar cateva manute. M-am.linistit, nu sunt singura care nu a mai dansat salsa. Buuuun. Incepem! Oglinda în fata, doi pasi in stanga, doi in dreapata, doi înainte si apoi inapoi, te invarti in stanga, apoi in dreapta, muti greutatea de pe un picior pe altul. Bachata cica. 2 cursuri plus unul de practice, close position si party!!!

Party?! Stai, ce party?  Party de salsa. Si cica sa mergem si noi, incepatorii… dar ce sa facem noi acolo? Noi stim cateva miscari de bachata! Nu-i bai. Mergem sa ne uitam! Si bine am facut! Mi-nu-nat! Oameni veseli si plini de enegie. Zambete largi, muzica buna, dar ce miscari!!!  M-au fascinat pur si simplu oamenii astia! Si ghici ce? Am prins curaj si noi, boboceii si… am dansat! Cum stiam noi. Pasii repetati la numai 2 cursuri. Si am dansat intre noi incepatorii, si apoi cu colegii nostri mai avansati dar si cu alte persoane care chiar daca ne-au vazut atat de stangaci ne-au invitat la dans. Ba chiar toti ne-au incurajat si ne-au mai dat si sfaturi. Ieiii,  eram foarte mandri de noi ca putem sa ne amestecam in multime si sa punem in practica ce am invatat.
A fost un altfel de party. Toata lumea s-a simtit bine. Fetele au fost minunate, sunt asa de frumoase cand danseaza! Iar baietii se misca atata de bine. So sexy! Eleganță,  pasiune, vibratie, nebunie. Nu-mi vine sa cred ca multi dintre cei care dansau acolo s-au apucat de dans doar de un an, un an si si jumatate…

Presimt  ca o sa devin depedenta de salsa. Astept  cu nerăbdare sa invat pasi noi, sa cunosc oameni faini si sa dansez.